Beleidsweekend Milaan

Beleidsweekend Milaan

In het tweede weekend van januari hebben we de Nederlandse winter omgeruild voor de Italiaanse. In Milaan hebben wij onszelf enkele dagen terug getrokken om na te gaan denken over het beleid voor 2017.

Vanuit vele hoeken uit het land, maar toch voornamelijk Enschede, kwamen de vennoten en zelfs oud-vennoten naar Schiphol om vanaf daar het vliegtuig naar Milaan te pakken. Na een dag reizen kwamen we tegen de avond aan in ons mooie appartement in het centrum van Milaan.

Gezien iedereen toch wel trek had gekregen ontstond er snel een kookteam die een heerlijk Italiaanse pasta met speciale Milaanse worst ging bereiden voor de rest van het team. In de avond stond er verder ontspanning op het programma en is er nog een kijkje genomen op de barstrip enkele straten verderop.

Zaterdagochtend stond in het teken van cultuur. Highlights waren uiteraard Parco Sempione, de wandeltocht door Brera en de Duomo. Ook de mooie winkelcentra waren een genot voor het oog.

In de middag was het tijd voor een stevige beleidssessie. Onze Big Momma, Irene, had een vullend programma opgesteld. Gezamenlijk, soms verdeeld in groepjes, is het beleid van het aankomende jaar geschreven.

Na deze middag hard werken is een bezoek gebracht aan een van de beste pizzeria’s van Milaan. Na een overheerlijke pizza en enkele limoncello’s is het nachtleven van Milaan verkend. Na een gezellige avond/nacht is iedereen weer veilig thuis gekomen.

Zondag was het in de ochtend en het begin van de middag nog tijd voor wat vrije tijd. Nadat iedereen hiervan had genoten en nog een laatste keer Milaan had bewonderd werd het tijd om de tassen te pakken en weer richting het vliegveld te gaan. De terugreis is was ook goed verlopen en moe maar voldaan kon de reis naar het allerlaatste station in het oosten weer ingezet worden.

Eenmaal thuis gekomen keek iedereen op een intensief maar nuttig beleidsweekend terug. Voor zowel het schrijven van het nieuwe beleid als voor teambuilding was het weekend een groot succes!

Ciao!