Site Loader
Hengelosestraat 583, 7521 AG Enschede

Vrijdag 6 december zijn we met het PIP team afgereisd naar de Zuidas om een kijkje te nemen bij één van de Big 4 consultants, EY. Vanuit een oud-vennoot hadden we de uitnodiging ontvangen om langs te komen voor een training. Bij PIP Advice staan we altijd open voor feedback en verbetering, dus deze uitnodiging namen we met beide handen aan.

Na een warm welkom en een lekkere lunch gingen we aan de slag. De focus van de training lag op het optimaliseren van onze Slidedecks door middel van de ‘Pyramid Principle’ en ‘Storyboarding’. PIP Advice gebruikt slides voor de verslaglegging van onderzoeksresultaten. Hierbij is het van groot belang om zo duidelijk en efficiënt mogelijk een verhaal naar de klant te communiceren. Door middel van de Pyramid Principle leerden we over logica en structuur in onze slides. Via het Storyboarden kregen we een nog beter inzicht in het organiseren en ordenen van onze slides. Om de dag goed af te sluiten, werd samen met een twintigtal oud-vennoten het glas geheven in Utrecht.

Doordat onze manier van werken bij EY bekend is via oud-vennoten, sloot de training erg goed aan bij onze dagelijkse werkzaamheden. De geleerde tips en tricks zullen we in komende opdrachten in praktijk gaan brengen. We willen EY en specifiek Femke heel erg bedanken voor de leuke en leerzame dag!

 

 

 

 

 

 

 

Post Author: teampip