Site Loader
Hengelosestraat 583, 7521 AG Enschede

Beste Lezer,

Mijn naam is Jesper Pedersen en sinds september 2020 ben ik vennoot bij PIP Advice. Ik zou mijzelf via deze blog graag even willen voorstellen.

Ik ben dit jaar begonnen aan het tweede jaar van de bachelor Technische Bedrijfskunde. Ik ben hier terecht gekomen omdat de combinatie van de wiskundige modellen en het bedrijfskundige vlak mij erg interesseert. In mijn vrije tijd vind ik het er leuk om mijzelf uit te dagen op andere vlakken via het actieve studentenleven. Bij PIP Advice breekt een nieuwe tijd aan waar ik in een situatie kom waar de theorie van de studie kan worden toegepast naar de praktijk. Ik ben enorm gemotiveerd om de aankomende jaren aan de slag te gaan met een hecht team en zoveel mogelijk te leren.


Beste lezer,

Ik ben Susanne Heesterman, 21 jaar oud en sinds september 2020 vennoot bij PIP Advice. Via deze blog stel ik me graag aan je voor!

Sinds september 2020 ben ik begonnen aan de master Technische Bedrijfskunde. Tijdens mijn bachelor Technische Bedrijfskunde ben ik erachter gekomen dat ik het erg interessant vind om bedrijfskundige vraagstukken op te lossen door middel van wiskundige modellen. Ik kijk er naar uit om hierover meer de diepte in te gaan tijdens de master.

Daarnaast vind ik het erg leuk om mezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Zo zit ik in het voorlichtingsteam van de studie en heb ik in mijn tweede studiejaar een bestuursjaar gedaan bij Integrand. Hier was ik verantwoordelijk voor zowel acquisitie als operationele zaken.  Ook trekt het buitenland mij, waardoor ik de kans om een half jaar in Bologna te studeren niet aan mij voorbij liet gaan. Voorderest ben ik ook actief in het studentenleven bij Damesdispuut Aditi en de tennisvereniging T.C. Ludica, waarvoor ik mij graag inzet door verschillende commissies te doen.

De nieuwe uitdaging bij PIP Advice geeft mij de kans om alles wat ik afgelopen jaren heb geleerd, zowel studie gerelateerd als daar buiten, toe te passen in de praktijk.  Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan bij PIP Advice en samen met dit gezellige team te werken aan oplossingen voor onze klanten!

 

 

Post Author: teampip