Site Loader
Hengelosestraat 583, 7521 AG Enschede

Beste lezer,

Ik ben Xander Bon en sinds januari 2021 vennoot bij PIP Advice, ik zou me graag middels deze blog aan u voorstellen.

Ik ben tweedejaars student technische bedrijfskunde, deze opleiding ben ik in 2019 begonnen omdat ik het interessant vind om bedrijfskundige vraagstukken te analyseren en op te lossen.  Tijdens mijn eerste jaar op de universiteit ben ik ook werkzaam geweest als teamleider verkoopklaar bij de Albert Heijn, hier heb ik grote stappen gezet en veel van geleerd. Tijdens deze periode ben ik er achter gekomen dat ik procesoptimalisaties interessant vind om op te sporen en vervolgens door te implementeren.

Daarnaast ben ik in de zomers een aantal weken op de zeilschool in Friesland te vinden, hier ben ik zeilinstructeur en organiseer ik met een hecht team de mooiste weken van het jaar. Op sportgebied verleg ik graag mijn grenzen, dit doe ik het liefst met vechtsport (karate).

PIP Advice is de ideale kans om de geleerde theorie al toe te passen in de praktijk en daarbij consultancy ervaring op te doen, dat maakt dat ik erg zin heb in deze nieuwe uitdaging!

 

Post Author: teampip