Site Loader
Hengelosestraat 583, 7521 AG Enschede

Beste Lezer,

Mijn naam is Willem Vincent, ik ben 20 jaar oud en sinds maart 2021 mag ik mij vennoot bij PIP advice noemen. Via deze blog stel ik me graag aan jullie voor.

Dit jaar ben ik begonnen aan mijn derde jaar van de studie technische bedrijfskunde. Deze studie ben ik begonnen omdat het mij erg aanspreekt om op een technische manier naar bedrijfskundige problemen te kijken.  Afgelopen half jaar heb ik de minor leren lesgeven gevolgd, dit houdt in dat ik een halfjaar lang stage heb gelopen op een middelbare school om zo mijn tweedegraads lesbevoegdheid wiskunde te halen. Komend halfjaar ga ik aan de gang met mijn bachelor opdracht om zo mijn bachelor af te kunnen ronden.

Verder vind ik het leuk om activiteiten naast mijn studie te ondernemen, zo ben ik lid bij studentenvereniging Audentis, hockey ik bij een studenten hockeyteam en heb ik verschillende bijbaantjes gehad.

Ik heb veel zin om de komende tijd voor PIP advice aan de gang te gaan. Ik kijk er naar uit om complexe vraagstukken op te lossen waarbij ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie kan toepassen. PIP advice is voor mij een kans om ervaring op te doen in de consultancy en om in contact te komen met mensen op een professionele basis. Als kers op de taart kan ik deze dingen samen doen met een gezellig team.

Post Author: teampip