Site Loader
Hengelosestraat 583, 7521 AG Enschede

Beste lezer,

Mijn naam is Frank Buisman en ik ben sinds begin oktober 2019 vennoot van PIP Advice. Heel graag stel ik me aan je voor.

In september 2019 ben ik begonnen met de master Industrial Engineering and Management. Dit betekent dat ik alles ga leren over het optimaliseren van productie, logistieke en financiële vraagstukken. Ik houd ervan om mezelf in de volle breedte te ontplooien. In de zomer van 2019 ben ik met de Netherlands Asia Honours Summer School (NAHSS) mee geweest naar Shenzhen. Hier heb ik vakken gevolgd aan de Technische Universiteit in Shenzhen en heb ik een mooi consultancy project voor OMA gedaan. Bovendien kreeg ik de kans om prachtige bedrijven te bezoeken en interessante mensen te ontmoeten. Natuurlijk heb ik ook genoten van China’s mooie cultuur en natuur.

Tijdens mijn bachelor Technische Bedrijfskunde heb ik een bestuursjaar gedaan bij Integrand Twente waar ik me bezig heb gehouden met zowel operationele als acquisitie taken. Daarnaast was ik als teamcaptain van het open dagen team verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de voorlichtingen van mijn studie. Al deze ervaringen neem ik als bagage mee in mijn master en mijn werkzaamheden binnen PIP Advice.

PIP Advice biedt de ideale mogelijkheid om consultancy ervaring op te doen tijdens mijn studie. Want dat is wat ik wil: meedenken over analytische vraagstukken, oplossingen bedenken en toe werken naar een nog optimaler proces.


Beste lezer, ik ben Jelmer Kootstra, momenteel 19 jaar oud en sinds kort met trots de nieuwe vennoot van PIP Advice. Ik wil me via deze blog graag aan je voorstellen.

Komend collegejaar ben ik derdejaars student Technische Bedrijfskunde. Ik heb gemerkt dat ik tijdens mijn opleiding de combinatie van wiskundige en theoretisch bedrijfskundige kennis heel erg interessant vind. In de opleiding neem je zo veel mogelijk kennis tot je waarmee je bedrijfsproblemen kunt oplossen. Naast het kennis vergaren, ben ik ook buiten mijn studie actief geweest. Zo ben ik het afgelopen jaar onder andere student-assistent geweest bij het vak Operations Research van mijn studie, ben ik Junior Investor geweest bij het Dutch Student Investment Fund en ben ik lid geweest van de Student Union Afternoon Sessions Commissie. Bij het Dutch Student Investment Fund heb ik me bezig gehouden met het scouten en begeleiden van student-ondernemers voor een investering van het fonds. Dit alles met het doel om het Twentse ondernemingsklimaat te bevorderen. Kortom, ik heb veel geleerd van mijn activiteiten het afgelopen jaar, zowel studie-gerelateerd als extra-curriculair.

Mijn nieuwe uitdaging als vennoot bij PIP Advice biedt mij de perfecte gelegenheid om al mijn kennis en ervaring toe te passen. Ik kijk er daarom nu al naar uit om met dit leuke en hechte team samen te gaan werken aan uitdagende opdrachten om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen!

Post Author: teampip