Even voorstellen: Peter

Even voorstellen: Peter

Een ietwat grauwe vrijdagmiddag vanuit Enschede op weg naar mijn ouderlijk huis werd opgevrolijkt door een belletje van Bart. De vraag was of ik het gaaf vond een keer kennis te maken met PIP Advice. Een paar dagen later zat ik aan de lunch met alle, in Enschede aanwezige vennoten. Al snel werd het duidelijk waar PIP voor stond en welke rol iedere vennoot heeft binnen het bedrijf. Natuurlijk was de gast (ik dus) als laatste klaar met de lunch, aangezien de vennoten me graag wilden leren kennen, met een vragenvuur tot gevolgd. natuurlijk wilden de vennoten mij ook kennen!

Na de lunch ging ik met een tevreden gevoel naar college, mijn interesse was gewekt. Ik heb niet lang in spanning gewacht, of ik wel of niet op sollicitatie mocht komen, in de avond belde Irene namelijk al met het goede nieuws. Voor de sollicitatie kreeg ik de opdracht een presentatie te maken over mezelf, wees creatief! Vijf dagen later, op zondagavond, presenteerde ik mezelf. Na de presentatie volgenden nog een aantal vragen. Het duurde een half uurtje tot ik te horen kreeg dat ik me vanaf die avond ook vennoot van PIP Advice mocht noemen!

Naast studie en aandacht voor ontwikkeling zijn voor mij sociale contacten ook belangrijk. Ik maak graag tijd vrij voor huisgenoten, vrienden en mijn vriendin. Regelmatig ga ik sporten met huisgenoten, waar we dan op de tennisbanen of in de fitness te vinden zijn. Ik kan dan ook niet wachten om alle teamleden van PIP Advice beter te leren kennen en hen aan mijn sociale contacten toe te voegen! Ik ben benieuwd wat voor een gave activiteiten de toekomst ons gaat brengen. Daarover later meer!

PIP Advice zie ik als een verzameling van een selecte en hechte groep actieve studenten die hun waarde bundelen en op die manier een bijdrage leveren aan diverse bedrijven. Vanaf het begin heb ik het gevoel onderdeel te zijn van de groep. Een hele fijne start! Waarde toevoegen, dat klonk als voormalig student Biomedical Engineering toch wat onwennig. Mede door commissies binnen Paradoks, bestuur bij de Batavierenrace, een stage bij Eiffel en de pre-master Technische Bedrijfskunde is het me steeds duidelijker welke waarde ik toevoeg en leer ik de meerwaarde van andere personen steeds meer herkennen en gebruiken.

Ik hoop mijzelf meer te ontwikkelen door meer focus aan te kunnen brengen in de komende tijd, specifiek wil ik me focussen op de waarde die ik toevoeg. PIP biedt enorm veel mogelijkheden om kennis opgedaan in de schoolbanken toe te passen!

Leave a Reply