Even voorstellen: Tim

Even voorstellen: Tim

Sinds 2013 studeer ik technische bedrijfskunde in Enschede, een studie die erg goed bij mij past, een brede interesse sluit goed aan bij de vele onderwerpen die tijdens de bachelor voorbij komen. Gedurende de vele projecten begon ik het ook steeds leuker te vinden om de theorie in de praktijk te brengen.

Na 2 jaar in de universiteitsraad te hebben gezeten was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging en wilde ik mijn grenzen verder verkennen en verleggen. Die kans kwam er: ik werd gevraagd een keer mee te lunchen en na een lunch waarbij het direct klikte tussen mij en het team mocht ik op sollicitatie komen. Met een grote glimlach en een PIP vest aan liepen we na de sollicitatie richting de stad om het eens goed te vieren dat ik me officieel vennoot van PIP Advice mocht noemen.

Naast mijn werkzaamheden op de UT en de opdrachten bij PIP Advice houd ik erg van zeilen, ik reis dan ook elke zomer nog een weekje naar friesland af om daar zeilles te geven aan een groep kinderen. Daarnaast duik ik ook graag, dit doe ik vooral tijdens de reizen die ik maak. Ik ben ook een fanatiek voetballer en voetbalscheidsrechter geweest, als scheidsrechter heb ik vele wedstrijden van betaald voetbal clubs mogen leiden.

Leave a Reply