Site Loader
Hengelosestraat 583, 7521 AG Enschede

Beste Lezer,

Mijn naam is Nienke Rusch en ik ben vanaf maart 2020 begonnen bij PIP Advice. Ik zou mezelf graag even voor willen stellen.

Ik ben derdejaars studente Technische Bedrijfskunde en ik heb het afgelopen half jaar in Costa Rica gezeten om onderzoek te doen naar duurzame ontwikkelingen binnen hospitality. Dit onderzoek was een van de gaafste ervaringen die ik gedurende mijn studententijd heb opgedaan. De stap naar het onbekende is spannend: je zet je huidige leven even helemaal opzij en begint weer vanaf nul in een andere omgeving in het Spaans. Deze vorm van vrijheid geeft je juist heel erg veel mogelijkheden. Verder ben ik naast mijn studie ook actief geworden binnen het studentenleven bij de roeivereniging (D.R.V. Euros) en bij de studentenvereniging (A.S.V. Taste) en ik heb hier ook commissies gedaan. Verder heb ik ook voor VDL GL Precision gewerkt waar ik al de kans heb gekregen om op logistiek en planning te werken en wat meer te leren in de praktijk. Ik heb daarom ook heel erg veel zin om aan de slag te gaan voor PIP Advice met dit leuke team! De ideale kans om consultancy ervaring op te doen en theoretische onderwerpen binnen mijn studie toe te passen in de praktijk.


Beste lezer, ik ben Britt Koobs, en sinds kort nieuwe, trotse vennoot vanPIP Advice. Via deze blog stel ik mij graag voor.

In september 2019 ben ik begonnen aan de studie technische bedrijfskunde. Deze studie sprak mij aan omdat ik de combinatie van wiskunde en bedrijfskunde heel erg interessant en leuk vind. Wij leren met wiskunde modellen om bedrijfskundige problemen op te lossen of processen te optimaliseren. Naast het studeren, daag ik mijzelf graag net wat extra uit. Daarom ben ik meteen in mijn eerste jaar lid geworden van een commissie van de studievereniging en zit ik in het promotieteam van mijn studie. Dan geef ik onder andere presentaties op de open dagen en op middelbare scholen om zoveel mogelijk nieuwe studenten binnen te hengelen.

Deze nieuwe uitdaging als vennoot bij PIP Advice biedt mij de kans om alles wat ik tot nu toe heb geleerd daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. Ik heb ontzettend veel zin om met dit hechte en leuke team aan de slag te gaan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen!

 

Post Author: teampip