Introducie vennoten

Het is alweer een tijdje geleden dat wij nieuwe vennoten hebben aangenomen. Om een beeld te geven wie deze nieuwe vennoten zijn, stellen wij ze graag aan jullie voor.

Tom Behage
Aangenaam, mijn naam is Tom Behage, 22 jaar en sinds kort onderdeel van de enthousiaste groep studenten die hun kennis bundelt onder de naam PIP Advice. Ik wil me door middel van deze blog graag aan je voorstellen. 

In 2015 ben ik begonnen met mijn opleiding Civiele Techniek aan de University of Twente. Al snel kwam ik er achter dat ik erg veel energie haal uit mijn vakgebied. Hierin ligt mijn interesse vooral bij de combinatie van techniek en management. Deze combinatie zie je ook terug in mijn persoonlijke eigenschappen. Ik ben ondernemend en gedreven bij het zoeken naar slimme oplossingen. Ook naast mijn studie zit ik niet stil. Momenteel zet ik me in als voorzitter bij de Bedrijvendagen Twente. Hierbij help ik studenten gedurende één jaar bij het zoeken van een carrière die bij hen past. Dit doe ik door zo’n 2500 studenten op een informele en persoonlijke manier in contact te brengen met meer dan 150 bedrijven.

Met PIP Advice ben ik nu begonnen aan een nieuwe uitdaging. De reden waarom juist PIP Advice mij erg aanspreekt is het feit dat ik mijn interesses in praktijk kan brengen bij het helpen van de klant. Daarnaast zie ik PIP Advice als stimulerende omgeving om mijn vaardigheden verder uit te bereiden. Ik kijk er naar uit om met dit ambitieuze team mijn kennis in praktijk te brengen en ben nieuwsgierig naar wat de toekomst gaat brengen.

Ilse Super
Hoi, Ik ben Ilse Super. Ik ben 19 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar technische bedrijfskunde. Afgelopen jaar heb ik me ingezet voor mijn studie en ben ik erg actief geweest binnen mijn studentenvereniging. En nu na een jaar vol uitdagingen en plezier is het tijd voor een nieuwe uitdaging: PIP Advice.

Aan het einde van de zomervakantie werd ik benaderd door PIP Advice. Ik werd gevraagd een keer mee te lunchen en na een lunch waar ik enthousiast werd ontvangen door het team van vennoten mocht ik op sollicitatie komen. Vanaf het eerste moment dat ik in aanraking kwam met PIP Advice werd ik direct erg enthousiast. Het ambitieuze team betrok mij gelijk in de ontwikkeling van voorgaande opdrachten en ik kreeg gelijk zin om ook aan de slag te gaan. Naast dat ik bij PIP Advice veel kennis wil opdoen, wil ik ook werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een groter netwerk. Ik hoop in de toekomst nog vele vraagstukken voor klanten te mogen oplossen en zo veel mogelijk ervaring op te doen binnen het bedrijf.

Naast PIP Advice ben ik komend jaar van plan een commissie te doen bij mijn studenten vereniging en hoop ik de sport tennis op te pakken waar ik dit jaar ook aan begonnen ben. Ik kijk erg uit naar alles wat op mijn pad gaat komen en mijn tijd binnen het gezellige, ambitieuze team van PIP Advice.

Leo van Zadelhoff
Ik ben net begonnen aan mijn master Industrial Engineering and Management, ofwel Technische Bedrijfskunde. Daarin heb ik gekozen voor de richting Productie & Logistiek Management, omdat ik altijd al erg geïnteresseerd ben geweest in grote complexe puzzels en het systematisch oplossen daarvan.

Hiervoor heb ik de bachelor Technische Bedrijfskunde gevolgd aan de Universiteit Twente, waarbij ik steeds op zoek ben geweest naar uitdagingen naast de opleiding zelf. De hoogtepunten hierin zijn mijn bestuursjaar bij mijn studentenvereniging en mijn stage bij een NGO in Ghana.

De reden van het schrijven van dit stuk is mijn volgende hoogtepunt, want bij aanvang van mijn master ben ik ook aan de slag gegaan voor PIP Advice, waarbij ik direct meekon op beleidsweekend naar Lissabon. De ambitieuze, hechte en vaardige groep medestudenten zorgde ervoor (en zorgt er nog steeds voor) dat ik met veel enthousiasme aan mijn eerste klantvraagstuk begonnen ben. Ik ben nu al benieuwd naar de opdrachten die nog komen, maar ik hoop in ieder geval dat ik nog vele opdrachten mijn analytische vaardigheden kan toepassen om de klant verder te helpen!

 

Roman Berkel                                          

Ik ben een 21-jarige bachelor Technische Bedrijfskunde student aan de Universiteit Twente. In mijn vrije tijd sport ik veel en reis ik graag. In het verleden heb ik onder andere werkervaring opgedaan als student-assistent aan de Universiteit Twente waarbij ik eerstejaars Technische Bedrijfskunde studenten begeleidde tijdens het vak Professional Skills. Daarnaast heb ik tijdens een studiereis naar China onderzoek gedaan naar innovatie binnen de supply chain. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeropdracht waarin ik onderzoek doe naar de implementatie van een kostprijsmodel in een nieuw ERP systeem. Als ik mijn bachelor heb afgerond, zal ik mijn studie vervolgen met de master Financial Engineering and Management.

Aangezien ik op dit moment fulltime bezig ben met mijn afstudeeropdracht, kan ik op dit moment nog geen opdracht uitvoeren voor PIP Advice. In de toekomst hoop ik echter veel ervaring op te doen binnen het bedrijf en mezelf te ontwikkelen doormiddel van uitdagende opdrachten. Daarnaast hoop ik mijn netwerk uit te breiden en een leuke tijd binnen het team te beleven.

 

Liza Snellen

Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente.  Ik ben al een aantal jaar werkzaam bij de Universiteit, onder andere in het voorlichtingsteam van mijn eigen studie. Hierin verzorg ik de meeloop- en opendagen. Daarnaast doe ik de acquisitie van middelbare scholen voor de Universiteit om veel nieuwe scholieren enthousiast te maken om naar Enschede te komen.

Naast mijn studie heb ik een bestuursjaar bij Integrand Enschede gedaan. Hierin vervulde ik het eerste halfjaar de functie acquisitiemanager, waar ik verantwoordelijk was voor het contacteren van potentiele interessante organisaties en tevens het onderhouden van bestaande contacten. Het tweede halfjaar was ik de voorzitter van het bestuur.  Ik was verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de vestiging Enschede en het externe contact met Integrand Nederland en onze Raad van Advies. In dit bestuursjaar heb ik ontzettend veel geleerd over verschillende verantwoordelijkheden en ook het samenwerken met het team was soms een hele uitdaging.

Nu heb ik ontzettend veel zin om aan de slag te gaan samen met de andere vennoten om vanuit PIP Advice een opdracht uit te voeren. Ik ben benieuwd naar de opdrachten die binnen zullen komen en ik zal hier met veel plezier aan gaan werken. Ik hoop veel ervaring op te doen en dat ik met mijn vaardigheden een goede aanwinst ben voor het team!