Site Loader
Hengelosestraat 583, 7521 AG Enschede

Leerzame training van de grote jongens

Twee jaar geleden heeft PIP Advice de overstap gemaakt naar verslaglegging via slides. Om deze nieuwe manier van opleveren kracht bij te zetten, hebben we een training aangeboden gekregen door OC&C Strategy Consultants. Gedurende de middag hebben we de basis gelegd voor het bouwen van aantrekkelijke slides waarin op een duidelijke en efficiënte manier het verhaal naar de klant kan worden overgebracht.

We hebben deze opgedane vaardigheden meegenomen naar Enschede en toegepast op de rapporten de afgelopen 2 jaar. Dit viel in goede aarde bij onze opdrachtgevers! Na anderhalf jaar hebben we opnieuw contact opgenomen met deze grote consultant om onze progressie te evalueren en vooral te kijken naar nieuwe mogelijkheden tot verbetering. Aan de hand van de feedback op onze slides en voorbeelden door OC&C zijn we tot nieuwe inzichten gekomen. De visualisatie van de slides hebben we inmiddels goed onder de knie, deze middag lag de focus op de structuur en het doel van de presentatie.

Hoe kan PIP Advice zo goed mogelijk voldoen aan de verwachtingen van de klant, en nog beter, deze verwachting overtreffen?

In de training werd het belang van het goed afstemmen van een rapport op het doel en publiek benadrukt. Hiervoor is het van belang om de storyline van je verhaal zo vroeg mogelijk te schetsen en gedurende het proces volgens een iteratief proces te specificeren. Na de intensieve training volgde de mogelijkheid om de opgedane kennis meteen toe te passen op een casus.

Het bleef niet alleen bij een leerzame training, tijdens de daaropvolgende borrel hebben we kennis kunnen maken met verscheidene OC&C’ers en genoten van het uitzicht over de Maas. De open sfeer, de ambitie en het enthousiasme nemen we mee terug naar Enschede.

We willen OC&C erg bedanken voor de waardevolle, leerzame en interactieve dag. Graag komen we nog eens terug!

 

Post Author: teampip

Leave a Reply