Wie zijn wij?

PIP Advice is een bedrijfskundig studenten adviesbureau, gespecialiseerd in vraagstukken in de verbetering van bedrijfsprocessen en het verkennen van markten. Onze expertisegebieden betreffen de productie, logistiek, research & development, finance en strategie. In deze gebieden zijn onze specialismen: data analyses, financiële analyses, marktonderzoeken, enquêteren, onderzoeken en projectondersteuning. Waar uw kennis of tijd tekortschiet, lost PIP Advice uw vraagstukken op.

In de afgelopen jaren heeft PIP Advice vele verschillende opdrachten uitgevoerd, voornamelijk bij bedrijven en instanties in de regio Overijssel. Zo zijn er verschillende opdrachten uitgevoerd voor de Universiteit Twente, Kennispark Twente en Gemeente Enschede en bedrijven als VDL ETG Almelo,  Topicus, Thales en Samsung solutions.

PIP Advice behoort tot een van de 700 succesvolle spin-off bedrijven van de Universiteit Twente. Het team van PIP Advice bestaat uit studenten met een technische achtergrond. Technische bedrijfskunde is een vaak voorkomende studie bij onze vennoten. Daarnaast zijn er ook  vennoten die Technische wiskunde en Civiele techniek studeren. Dit zorgt voor een sterk analytisch vermogen en een flexibele tijdsindeling. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!